Juhe
- Goveja juha
- Zelenjavna juha
- Gobova juha
Tople začetne jedi
- Polnjeni šampinjoni
- Ocvrti žabji kraki
- Ocvrti šampinjoni
- Pečen beli sir v slanini
- Šampinjoni z gorgonzolo
- Testenine z dimljenim lososom
Malice in kosila
Domače koline
- Pečenica s prilogo
- Krvavica s prilogo
- Kmečka pojedina
Vse ob svojem času...
|
Jedi po naročilu
- Naravni zrezek
- Pariški zrezek
- Ljubljanski zrezek
- Zrezek s šampinjoni
- Puranov zrezek
- Zrezek na žaru
- Zrezek "Kranjc"
- Plošča "Kranjc"
- Obloženi biftek
- Biftek z zelenim poprom
- Biftek s tartufi
- Ocvrti piščanec
- Ocvrti sir
- Zelenjavni krožnik
- Žrebičkov zrezek
- Telečji zrezki
Ribe
- Ocvrti kalamari
- Postrvi po tržaško
- Kalamari po tržaško
- Ocvrti oslič s prilogo
- Polnjeni kalamari
|
Priloge in solate
- Solata po izbiri
- Tatarska omaka
- Praženi krompir
- Tržaška omaka
- Slan krompir
- Ketchup
- Blitva s krompirjem
- Pommes-frites
- Kislo zelje
Sladice
- Sadna kupa
- Tiramisu
- Sladoledna kupa
- Torta
- Sladoled z vročimi višnjami
- Zavitek
- Palačinke
- Štruklji
|